20 dkg cukor
15 dkg finomliszt
6 dkg kakaópor
6 dkg vaj
2 tojás
1/2 csomag sütőpor (6g)
porcukor a forgatáshoz
Egy tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat és az ujjunk hegyével morzosljuk hozzá a vajat. Adjuk hozzá a tojásokat is, amivel állítsuk össze a tésztát. Folpackkal fedjük le és 1 órát pihentessük a hűtőben.
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
A tésztából formázzunk diónyi gombócokat és dobjuk egy porcukorral teli müzlistálba. Forgassuk meg a gombócokat, hogy a porcukor mindenütt befedje. Süssük 8 percig.
200 g sugar
150 g plain flour
60 g cocoa powder
60 g butter
2 eggs
6 g baking powder
icing sugar for dusting
Stir together dry ingredients in a bowl, using your fingertips, blend in butter. Stir in the eggs as well until the mixture is blended. Cover the dough with cling film and let rest for an hour in the refrigator.
Preheat the oven 200 degrees.
Form into small balls about size of unshelled walnuts, throw in a small bow filled with confectioner sugar and roll until the balls totally covered with the sugar. Bake for 8 minutes.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése