2018. október 2.

Avokádó hummusz - Avocado Hummus

Giada de Laurentiis receptje

1 nagy (vagy 2 kisebb) avokádó húsa, amit a héjából kikanalazunk
egy marék rukkola
1 doboz konzerv fehérbab
egy maréknyi petrezselyemzöld
fél citrom leve
1 gerezd fokhagyma (áttörve)
1 teáskanál só
1/4 teáskanál őrölt fekete bors
2 evőkanál olívaolaj
A hozzávalókat késes robotgéppel turmixoljuk darabosabbra, a végén adjuk hozzá a két evőkanál olívaolajat és ezzel már keverjük simára. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

From Giada de Laurentiis

1 large (12-ounce) avocado, seeded, peeled and coarsely chopped
1/2 packed cup arugula
1 (15-ounce) can cannellini beans, rinsed and drained
1/3 cup fresh flat-leaf parsley leaves
2 tablespoons fresh lemon juice, from 1/2 large lemon
1 clove garlic, smashed
1 teaspoon kosher salt, plus extra for seasoning
1/4 teaspoon freshly ground black pepper, plus extra for seasoning
2 tablespoons extra-virgin olive oil
In the bowl of a food processor, combine the avocado, arugula, beans, parsley, lemon juice, garlic, 1 teaspoon of salt, and 1/4 teaspoon pepper. Pulse until the mixture is coarsely chopped. With the machine running, gradually add 2 tablespoons of olive oil until the mixture is creamy. Season with salt and pepper, to taste. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése