Nyári köret.
tál
1 nagy padlizsán 2 cm-es kockákra vágva
1 fokhagyma gerezd
kevés citromlé
só és őrölt fekete bors
a csokor petrezselyem
5-6 evőkanál görög joghurt
olívaolaj
dió
A padlizsánkockákat serpenyőben forró olívaolajon átsütjük, sóval, borssal, citromlével és áttört fokhagymával ízesítjük. Hozzáadjuk a görög joghurtot és a vágott petrezselymet és alaposan összeforgatjuk. Pirított dióval és petrezselyemmel díszítve tálaljuk.
Summer side dish.
1 large aubergine cut into 2 cm cubes
1 garlic clove
few drops of lemon juice
salt and ground black pepper
a bunch of flat leaf parsley
5-6 tablspoons Greek yogurt
olive oil
walnut
Bake the aubergine cubes on olive oil in a hot pan. Season with salt, ground black pepper, a few drops of lemon juice and crushed garlic. Add Greek yogurt and chopped flat leaf parsley and stir the salad. Garnish with roasted walnut and parsley.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése