2019. szeptember 5.

Orzo saláta - Orzo salad

Késő nyári étel...

A koktélparadicsomot vágjuk félbe, szeleteljük fel a pak choit kisebb darabkákra, adjunk hozzá egy gerezd zúzott fokhagymát, sót és borsot.
Az orzo (rizsszem) tésztát főzzük ki forró sós vízben a csomagoláson szereplő leírás szerint. Szűrjük le és hideg vízzel öblítsük le a tésztát. Forgassuk össze a tésztát a paradicsommal, pak choi-jal és apró kockára vágott mozzarellával. Adjunk hozzá egy löttyintésnyi olívaolajat, keverjük össze és bazsalikomlevekkel tálaljuk.

Late summer dish...

Halve the cherry tomatoes, slice the pak choi down into small pieces, add a crushed clove of garlic, season with salt and pepper.
Cook orzo in salted water according to package directions. Drain and rinse with cold water. Combine the cooked orzo with tomatoes, pak choi and small mozzarella cubes. Add a splash of olive oil, stir to combine and serve with basil leaves.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése