Ez a Moelleux aux figues á la creme de nougat sans beurre au sirop épicé recept jó kezdés volt egy új őszi recepthez. Egy kicsivel több cukor, egy kicsivel kevesebb vaj...Ebből a mennyiségből 10 db muffin lesz.
10 dkg cukor
10 dkg liszt
2 evőkanál tejszín
10 dkg olvasztott vaj
3 dkg dió (aprítva)
5 friss füge (félbevágva)
2 tojás
This Moelleux aux figues á la creme de nougat sans beurre au sirop épicé was a good start for this autumn recipe. A bit more sugar, a bit less butter...This makes 10 muffins.
100 g sugar
100 g flour
2 tablespoons cream
100 g melted butter
30 g walnuts (chopped)
5 fresh figs (halved)
2 eggs
Preheat the oven 180 degrees. Mix the dry
ingredients in a bowl and the wet one in another
bowl. Fold in the wet ingredients into the dry ones and stir in the
chopped walnuts. Scoop the batter into the muffin tin and push half a
fig into each cup. Bake in the oven for 25-30 minutes.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése