Froga tat Tarja - a recept pedig innen.
20 dkg Vermicelli (vagy bármilyen hosszú) tészta
3 tojás
egy kis csokor petrezselyem felaprítva
10 dkg parmezán sajt
olíva olaj
só, bors
A tojást felverjük a sóval és borssal, belekeverjük a reszelt parmezánt, az apróra vágott petrezselymet, majd a kifőtt tésztát. A serpenyőben felheítjük az olajat és közepes lángon mindként oldalán megsütjük az omlettet, félidőben egy tányér segítségével fordítjuk meg.
Froga tat Tarja adapted from apron & whisk.
200 g Vermicelli (or any long) pasta
3 eggs
a bunch of parsley, finely chopped
100 g Parmiggiano Reggiano or Grana Padano, grated
olive oil
salt and pepper
Whisk the eggs with salt and pepper, add grated cheese, chopped parsley and fold in pasta primarily cooked al dente. Heat some olive oil in a pan and cook the omlette both sides until golden, flip the omlette half time by covering the pan with a plate.
És Veszprém...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése